1Dinsdag!

10:59 AMVivian










Hoi allemaal!

Na het succes van 1Dilemma Dinsdag komen wij met iets nieuws:


1DINSDAG!


Wat houdt dit in?
- Quizzen maken
- Dilemma's
- Guess the intro (denk terug aan #4YearsOf1DHolland)
- Guess the song
- Guess the vid


Wanneer, Hoe laat, Waar?
- Elke dinsdag avond
- 20.00 uur tot 21.00 uur
- Twitter @1DstreetteamNL


Wat kan ik winnen?
- Op ons account hebben wij follows van Louis en het main account van One Direction, mocht je winnen, sturen wij JOUW @naam naar deze twee accounts door middel van een DM!
- Onze eigen Vera heeft op haar privé account een Niall follow en zal vanaf daar de winnaar een DM sturen met jouw @naam.


Hoe kan ik winnen?
- (Twitter) In het geval van de dilemma's: Wees creatief, stuur een motivatie waarom jij voor het een kiest, en wie weet kiezen wij jouw motivatie en staat jouw naam in de boys' hun inbox!
- (Twitter) Voor Guess the intro/Guess the song/Guess the vid, geldt: Degene die als eerste goed antwoord, wint.
- In het geval van de quiz: Er worden 5 á 6 vragen gesteld en de antwoorden van deze vragen stuur je in een (Word) bestandje naar ons emailadres: onedirectionholland@gmail.com, met als onderwerp '1Dinsdag Quiz'. De eerste die een volledig goed antwoordblad opstuurt, wint.




Heb jij nog suggesties of leuke ideeën om 1DINSDAG nog leuker te maken? Stuur ze naar @1DstreetteamNL met de hashtag #1Dinsdag of naar ons emailadres (onedirectionholland@gmail.com) met als onderwerp '1Dinsdag.'


Groetjes 't Streetteam

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier