Poll

POLL UITSLAG #3 - Ga jij 13 juni naar de OTRA show in Brussel?

7:57 AMVera

Hey allemaal!

Afgelopen week konden jullie stemmen op de derde poll:
 Ga jij 13 juni naar de OTRA show in Brussel? 
We zagen al meerdere keren voorbij komen dat Nederlandse fans naar de show in België gaan, maar hoeveel gaan er nou eigenlijk? Wij waren wel benieuwd hoeveel Nederlanders er gaan en vandaar de poll. Check hieronder de uitslag.


Wauw! Van de 137 stemmen die we hebben gehad, gaat 67 (!) procent naar de show in België toe. Wij weten natuurlijk ook wel dat niet iedereen gestemd heeft die wel gaat, of juist niet. Maar als ik de poll zo mag geloven, gaan er aardig wat Nederlanders naar de show toe. Wij van het Street Team reizen ook naar Brussel toe (we hebben VIP staan kaarten). Ga jij ook? Laat ons dan weten welke kaarten jij hebt! Go Dutchies!
En wil je op de hoogte blijven van alle updates en fanacties rond het concert in Brussel. Volg dan @1DTourUpdateBE op twitter. 

Ook deze week komen we met een nieuwe poll. De boys hebben nu 4 albums uitgebracht. Elk jaar één. Maar welk album is nou eigenlijk jouw favoriet? Alle albums zijn totaal anders van elkaar, dus daarom de volgende vraag:
Wat is jouw favoriete album van One Direction?
Up All Night, Take Me Home, Midnight Memories of toch FOUR?

Je hebt tot zondag om te stemmen (rechts op de blog).

Tot dan! 

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier