Poll

POLL UITSLAG #4 - Wat is jou favoriete album van One Direction?

3:56 PM1D Streetteam Holland

Hey allemaal!

Afgelopen week konden jullie stemmen op de poll:
Wat is jou favoriete album van One Direction?
One Direction heeft tot nu toe elk jaar 'n album uitgebracht. Zo hadden we in 2011 'Up All Night', in 2012 Take Me Home, 2013 Midnight Memories en vorig jaar kwam FOUR uit. Omdat er fans zijn die al sinds het begin fan zijn en er fans zijn die pas later fan zijn geworden waren wij wel benieuwd... Wat is nou eigenlijk jouw favoriete album van de boys? Check hieronder de uitslag


We hebben duidelijk een winnaar. FOUR is toch het meeste geliefd onder de fans en was de keuze tussen Take Me Home en Midnight Memories heel klein. De sound van de boys is in de loop van de jaren ook wel flink verandert. Luister maar eens naar What Makes You Beautiful en daarna naar Steal My Girl. De boys worden ouders, maar wij ook. 

Nieuwe poll!
Ook deze week is er weer een nieuwe poll!
Welke merchandise heb jij van One Direction?
One Direction verkoopt best veel spullen. Maar ben jij nou een fan dat alles koopt? Hang jij alle posters op? Of spaar je al je geld voor concert kaartjes?
Je hebt tot zondagavond om te stemmen.

Tot volgende week! 

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier