Poll

POLL UITSLAG #6 - Moet er een One Direction fanmeeting komen?

8:27 PMVera


Hey allemaal!

Het is weer tijd voor #1DPOLLMONDAY!
De afgelopen week konden jullie stemmen op de volgende poll:

Moet er een One Direction fanmeeting komen?

We krijgen de laatste tijd veel tweets en mails met de vraag of er weer een fanmeeting moet komen. Nou vroegen wij ons af of jullie dit ook echt willen en zo ja, waar dan. Bekijk hieronder de uitslag.


Van de 101 stemmen - willen er 9 fans geen fanmeeting. Dus een fanmeeting willen jullie graag weer hebben (En Pssttt... wij willen ook graag weer een fanmeeting!) We hebben ook meteen maar gevraagd waar dan de fanmeeting moet plaatsvinden. Noord/Zuid-Holland krijgt overduidelijke de voorkeur. Mochten we in de toekomst een fanmeeting organiseren, dan willen we dit graag centraal in Nederland doen, zodat iedereen kan komen. Ben benieuwd naar wat we doen op een fanmeeting?
Bekijk hier een video van een fanmeeting die we hebben gehouden in ZWOLLE

Nieuwe poll

Ook deze week komen we met een nieuwe poll. Er gaan heel lang lang geruchten rond dat One Direction binnenkort weer met een nieuwe single komt. En dit klopt!  Na Steal My Girl en Night Changes brengt 1D een derde single uit van hun vierde album FOUR. Maar welk liedje wil JIJ dat de nieuwe single wordt? Die we eindeloos kunnen aanvraag bij de radio's. Waar we met de nieuwe videoclip voor de single het VEVO record gaan verbreken. Dus de nieuwe poll wordt als volgt:

Welk liedje van FOUR moet de volgende single worden?

(Wij kunnen al wel verklappen dat de nieuwe single niet Clouds is. )

Je kan stemmen tot aankomende zondag. De poll is rechts op onze website te vinden.

Tot volgende week!


You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier