Poll

POLL UITSLAG #7 - Welk liedje van FOUR moet de volgende single worden?

8:16 PMVera


Hey allemaal!
Het is weer maandag! Een nieuwe #1DPollMonday! Afgelopen week kon je stemmen op de volgende poll:

Welk liedje van FOUR moet de volgende single worden?

Ja, de geruchten zijn waar. One Direction komt nog met een nieuwe single.... maar welke. We kunnen al verklappen dat het niet Clouds zal zijn. Het is nog heeeel even afwachten welke het wel is, maar dat duurt niet lang meer ;-) Check hieronder de uitslag van de poll
Where Do Broken Hearts Go, 18 en Stockholm Syndrome zijn de favoriet. Ik kan niet wachten om te weten welk liedje de nieuwe single wordt. Nieuwe videoclip en een nieuw liedje om aan te vragen bij de radio's. Persoonlijk denk ik dat Where Do Broken Hearts Go het heel goed zal doen op de radio. 

Nieuwe poll:

Ja ja, er is weer een nieuwe poll. Op twitter heb ik jullie mening gevraagd voor een nieuwe poll.  Anoek kwam toen met een goeie. Niall is gespot met een meisje... Hebben ze nou een relatie? Of niet? Liam en Louis hebben beide een vriendin en Zayn is zelfs verloofd. Wat vind jij daar nou van? Moeten de jongens nog vrijgezel blijven? Maakt het jou niks uit? Daarom hebben we de volgende poll gekozen:

Wat vind jij ervan dat de boys een vriendin hebben? 

Laat het ons weten. Stemmen kan tot aankomende zondag rechts op onze website.

Tot volgende week! 

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier