Een korte mededeling aan al onze #superfans...

9:42 PMVivian

Hoi iedereen,

Naar aanleiding van de aflevering 'Superfans: Mijn Idool Is Mijn Leven' willen wij graag het volgende onder de aandacht brengen.

Sinds donderdag hebben wij veel vragen binnengekregen over de aflevering, met name wat wij er van vonden. Wij hebben dit al kort beantwoord via ask.fm, maar hebben sindsdien nog behoorlijk veel negatiefs gezien. Daarom wilden wij kort dit berichtje plaatsen.

Wij merken dat er in onze fandom zelf nog te veel online gepest wordt. Er zullen mensen zijn die denken 'oh, god, online pesten, gaan ze dáár weer over beginnen', maar daar willen we juist bij stilstaan. Cyberpesten is een serieuze zaak en komt vaak harder aan dan je denkt. Wisten jullie dat 1 op de 10 jongeren tussen 15 en 18 online gepest wordt? (x). En dat de meeste van hun het niet durven te zeggen, omdat ze denken dat ze niet serieus worden genomen? De jongens nemen het wel serieus. Ze hebben zelfs meerdere malen laten merken wat ze van pesten vinden, via deze campagne:Wat wij hiermee dus in het kort willen zeggen, is denk goed na voordat je iets gemeens tegen iemand online zegt, en doe er gewoon niet aan. Het is absoluut nergens voor nodig, en je wordt er zelf niet beter van.We hopen dat we via deze weg het online pesten in onze fandom een beetje onder de aandacht kunnen brengen, en het misschien zelfs kunnen verminderen.

Groetjes,

't  Streetteam.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier