Poll

UITSLAG POLL #10 - Wat is jouw fave song van het album UP ALL NIGHT?

5:19 PMVera


Hey allemaal!

Het is weer maandag en dat betekend... NIEUWE POLL! Jullie konden afgelopen week stemmen op de volgende poll:

Wat is jouw fave song van het album UP ALL NIGHT?

Annemarie kwam hiermee op twitter als idee om te doen als poll. Up All Night is het eerste album die One Direction heeft uitgebracht. De sound van de boys is door de jaren heen flink veranderd. Maar iedereen heeft zo zijn favoriete liedje op elk album. Deze week vroegen we naar jou favoriet van het album Up All Night. Kijk hieronder de uitslag van de poll.


MOMENTS komt als winnaar uit de poll. Moments is dan ook wel een echte tranen trekker om live te horen. De eerste single van 1D; What Makes You Beautiful heeft ook hoog gescoord.  Hebben jullie ook niet dat je soms liedjes 'vergeet'? Want hoe leuk is is Everything About You!! Zet Up All Night dan nog maar lekker op shuffle en luister naar fetus One Direction. (Psst.. als je HIER klikt kan je Up All Night op Spotify luisteren :D )

NIEUWE POLL:

VAS HAPPENIN' dat is een van de vele quote's van Zayn. Afgelopen woensdag werd er bekend gemaakt dat Zayn stopt met One Direction . We gaan Zayn zeker missen maar respecteren zijn keuze. Door de jaren heen heeft Zayn veel uitspraken gedaan die legendarisch zijn. Wij willen weten, welke is jouw favoriet? Daarom hebben we de volgende poll bedacht:

Wat is jou favoriete quote van Zayn?

Je hebt tot aankomende zondag om te stemmen.

Tot dan! x

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier