Poll

POLL UITSLAG #8 - Wat vind jij ervan dat de boys een vriendin hebben?

2:51 PMVera


Hey allemaal!

Dat is weer een tijdje geleden.... Sorry :( But I'm back! En met een nieuwe poll voor deze week. Maar laten we eens terug gaan naar de afgelopen poll:

Wat vind jij ervan dat de boys een vriendin hebben? 

Op twitter kwam Anoek met de nieuwe poll. Toen was Niall gespot met een meisje... Hebben ze nou een relatie? Of niet? Liam en Louis hebben beide een vriendin (al gaan er ook weer geruchten dat het tussen Louis en Eleanor uit is :o) en Zayn is zelfs verloofd. Maar wat vind jij daar nou van? 
Check hieronder de uitslag: 


Het is fijn om te zien dat het voor de meeste fans niks uitmaakt of de boys een vriendin hebben ja of nee. Ik denk altijd maar zo; Als ze gelukkig zijn, dan maakt het toch niet uit? We zijn uiteindelijk allemaal fan om de muziek die One Direction maakt (en natuurlijk ook stiekem omdat ze er super goed uitzien!!!) 

Nieuwe poll:

Voor deze week hebben we een nieuwe poll. Op het album FOUR is mijn favo song NO CONTROL. Maar wat is nou jou fave stukje uit het liedje?

Je kan stemmen tot aankomende zondag.

Tot volgende week!

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier