One Direction fans voor Serious Request! #1DforSR15

6:46 PMVera


Hey allemaal!

Dit jaar is er weer Serious Request. Drie 3FM DJ's gaan dan het Glazenhuis in om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar vragen ze aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. 
In 2011 zijn we naar het Glazenhuis geweest om geld in te zamelen samen met andere One Direction fans en dat willen we dit jaar weer doen! Wil je weten hoe het was in 2011? Check dan HIER de video 

Dit jaar staat het Glazenhuis in Heerlen (Limburg). Wij willen graag op woensdag 23 december daar geld inzamelen en aan het einde van de dag met iedereen overhandigen aan de DJ's. 

Wat is ons plan op 23 december: 

12:00 - Verzamelen op Heerlen centraal station
12:30 - Met de groep vertrekken naar het Glazenhuis. 
Eenmaal daar aangekomen gaan we geld inzamelen. 
16:00 - Verzamelen bij afgesproken plek. Hier zullen we dan het geld gaan tellen en afgeven bij de brievenbus namens alle One Direction fans.

Hoe gaan we geld inzamelen?

1. Maak cupcakes of iets anders lekkers en neem dit mee om daar te gaan verkopen. 
2. Liedjes zingen! Samen met een grote groep liedjes gaan zingen en geld vragen. (Misschien heeft iemand wel een gitaar die hij/zij wil meenemen)
3. Je kunt zelf al thuis inzamelen en die dag meenemen. 
4. Zelf een donatie geven. 
5. Heb je zelf nog 1D spullen? Neem ze mee en verkoop die aan andere One Direction fans. 
6. Free hugs! (Nou, niet helemaal free dan ;-) ) 

Heb jij nog meer idee├źn? Laat het dan ons vooral weten, dan zetten wij die hierboven bij het lijstje.

Zien wij jou 23 december in Heerlen?

Liefs,

Het 1D Street Team.

Eline, Shelley, Vera, Sylvana en Vivian

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier