Qmusic: Q-LIVE TICKETS VOOR HARRY STYLES IN LONDEN

6:58 PMVera

  • Bel 0909 9596 (55cpm) zodra je Harry Styles op Q hoort
  • Actie: zaterdag 29 april t/m vrijdag 5 mei
SECRET SHOW

HOE MAAK IK KANS?

De finale vindt plaats op vrijdag 5 mei bij Kai Merckx tussen 21:00 en 23:59. Heb je je gekwalificeerd? Zorg dan dat je op dat moment in ieder geval de radio aan hebt staan! Verder hoef je je nergens druk om te maken, wij regelen namelijk de Q-live tickets, de reis én het verblijf!

Met de release van Harry zijn eerste track 'Sign Of The Times', werd het de One Direction's fans al bijna te veel en werd er een ware Social Media meltdown veroorzaakt. Nu er net bekend is gemaakt dat hij vanaf 19 september dit jaar op wereldtournee gaat, voorspellen wij dan ook dat bij de start van de ticket verkoop op 5 mei gevochten zal moeten worden om deze felbegeerde tickets in handen te krijgen.
Maar voor die tijd hebben wij een once-in-a-lifetime-opportunity voor jou, want Harry geeft op 13 mei zijn allereerste solo liveshow in Londen en jij kunt daar bij zijn!
Hoor je van zaterdag 28 april t/m vrijdag 5 mei tussen 16:00 en 23:59 uur Harry Styles' eerste solo hit 'Sign Of The Times' op Qmusic? Bel dan direct 0909 9596 (55cpm) om je te kwalificeren voor de twee Q-live tickets voor de 'secret show' in Londen op zaterdag 13 mei. Kom je in de uitzending, dan win je het gloednieuwe debuutalbum van Harry Styles, dat gewoon Harry Styles heet, en kwalificeer je je direct voor de finale. 
Let op! Om deel te nemen aan deze actie dien je minimaal 18 jaar te zijn.
Voor meer informatie kijk dan op de site van Qmusic.

You Might Also Like

1 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier