iCarly and Saturday Night Live - LIVESTREAM LINKS #fb

7:01 PMVera



ICARLY


Time: 8PM (EST USA) - 1AM (UK TIME) - 02:00 (NL TIJD)

(Dit komt NIET op iCarly vanavond in Nederland. Je moet dus vannacht om 2 uur naar een van de livestream links kijken als je de iCarly aflevering met One Direction wilt zien)

LIVESTREAM LINKS:




SATURDAY NIGHT LIVE (SNL)

TIME: 11:30 (EST USA) - 4:30 AM (UK TIME) - 05:30 (NL TIJD)

(Saturday Night Live is een Amerikaanse Show waar de jongens vanavond zullen optreden. Dit begint om 05:30 en ook hiervoor moet je een van de livestream links hebben om het live te kunnen zien. Dit zal niet op TV in Nederland komen)

LIVESTREAM:


TWITCAM:

A fan will also be doing a TWITCAM if none of the livestream links will work:


(Een fan zal vanavond ook een twitcam waarbij je iCarly en Saturday Night Live kunt kijken. Hiervoor gelden de tijden die hierboven zijn genoemd)

For any questions you can leave a comment or tweet us at @1DstreetteamNL

We will post the video's when they are online as soon as possible on our website.

(Voor vragen kun je een reactie onder dit bericht plaatsen of ons tweeten @1DstreetteamNL. Zodra er video's zijn van de iCarly aflevering en Saturday Night Live optreden zullen wij die op onze website posten)

x

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier