1D Armbanden zijn terug!!

3:30 PMManon

Ben jij een proud Directioner? Draag je liefde voor de band vanaf nu dagelijks met je mee. Het Dutch 1D Street Team presenteert speciaal voor haar leden superleuke One Direction armbandjes!
 
Deze armbandjes zijn in de kleuren van 1D (zwart, wit, rood) en zijn voorzien van teksten uit de mooiste liedjes van One Direction: Forever young en You light up my world like nobody else
Deze teksten zijn door jullie zelf gekozen, en het briljante is: jij weet dat deze teksten linken naar 1D, maar buitenstaanders weten dat niet... Je kunt the guys dus bij je dragen, zonder dat anderen daarvan hoeven te weten! Tenzij jij er zelf voor kiest om ze te vertellen wat de betekenis van je armbandjes is, natuurlijk. Ook leuk om aan je beste vriendinnen te geven!
 
Deze armbandjes zijn speciaal voor het Dutch 1D Street Team gemaakt en zijn nergens anders verkrijgbaar. Kom dus snel in actie en zorg dat je ze niet mist!
Ze zijn van elastisch materiaal en passen daarom altijd. Je krijgt allebei de armbandjes samen voor 8,95 euro (inclusief 21% BTW en verzendkosten).
 
Bestellen is heel simpel: maak 8,95 euro over naar rekeningnummer 5994222 t.n.v. StarlinK fandiensten & evenementen.
Vermeld als mededeling jouw naam en adres; daar sturen wij de 1D armbandjes binnen een paar dagen heen.
Wil je deze armbandjes kado doen aan een speciale 1D-vriendin? Dat kan natuurlijk ook! Je vermeldt dan bij je betaling niet je eigen naam en adres, maar die van je vriendin. De bandjes worden dan naar haar adres gestuurd.
Meerdere setjes tegelijk bestellen kan ook door het aantal setjes dat je wil te vermenigvuldigen met 8,95 euro. Dus: voor twee sets armbandjes maak je 17,90 euro over / voor drie sets armbandjes maak je 26,85 euro over / voor 4 sets armbandjes maak je 35,80 euro over.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier