1Daily

1Daily Update: #05

2:25 PMVivian


Hi iedereen!

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste 1Daily maar er is ook best veel gebeurd! Twee van ons (Manon en Sylvana) gingen naar Ierland voor de eerste Europese WWA shows! Dat niet alleen, Sylvana was 5SOS ook nog tegenkomen! Het was geweldig zeiden ze allebei, en stiekem was ik best wel jaloers!

Niall's Football Match
Maar ik mocht niet klagen... ik ben afgelopen maandag naar Niall's charity voetbalwedstrijd geweest! Het was koud en nat, maar het was het natuurlijk wel waard! Louis was een pro wat betreft voetballen, en Niall was een super goede coach (ookal miste hij wel de penalty!) Liam was heel leuk en Harry was misschien niet de beste, maar dat vergeven we hem wel ;)

Oh, en na de wedstrijd liepen de jongens een rondje om de fans te bedanken... en dat heb ik natuurlijk wel gefilmd!
Zucht... ze waren nog knapper van dichtbij....Zouis video
En yes, uiteraard weten we allemaal dat er een video is geleaked van Zouis die wiet aan het roken zijn. We gaan hier verder niet op in, we willen alleen laten weten dat ja, dit inderdaad ook een update is. Onze persoonlijke meningen gaan we niet uiten hier, maar als jullie met elkaar willen discussiƫren kan dat altijd via Twitter!
Tot de volgende update,

xX Viv.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier