Fanacties 24/25 juni

10:07 PMVivian

Dames en heren, jongens en meisjes, Directioners uit heel Nederland, het is zover:

WE HEBBEN DE FANACTIES GEKOZEN!

Nou, wij? Jullie zijn degene die hebben gestemd! Met meer dan 3000 stemmen van mensen uit heel Nederland (en Belgiƫ!) hebben jullie je favoriete fanacties gekozen.
Voordat we gaan uitleggen welke actie we op welke dag gaan doen, hebben we eerst een andere aankondiging.

ArenA goes Orange!
 Je raadt het al: op zowel dinsdag 24 als woensdag 25 juni vragen wij elke Directioner helemaal gekleed in het oranje naar het concert te gaan! Net zoals in 2013 zorgen wij ervoor dat de jongens dit niet gaan vergeten! Jullie hebben 5 weken de tijd om een geweldige oranje outfit bij elkaar te shoppen. Lukt dat niet, draag dan zo veel mogelijk oranje accessoires! Een hoed, een zonnebril, een gekke pruik; het maakt niet uit. But it has to be orange! En wie weet ziet het er dan precies zo gaaf uit als op deze foto!


Dan gaan we nu over naar het belangrijkste: de fanacties!

Op dinsdag 24 juni gaan wij tijdens het liedje "STRONG" een blaadje omhoog houden met de tekst "You Make Us Strong" deze kun je HIER downloadenOf je nou op rang 2 zit of als je helemaal vooraan staat; iedereen doet mee! We weten dat de jongens de papiertjes op de tribunes niet kunnen zien, maar aangezien ze de tekst op de eerste paar rijen wel kunnen lezen geeft dit een indrukwekkend effect net zoals in de Ziggodome vorigjaar!! dus vergeet niet je A4tje uit te printen en mee te nemen, heb je nog wat extra inkt print er dan nog een paar extra uit voor de mensen die het niet weten of vergeten zijn!!

Op woensdag 25 juni doen we de actie die na bellen blazen het meest gekozen was: ROOD-WIT-BLAUW! Zoals uitgelegd stond vragen we of iedereen in de bovenste ring (2e  ring) een rood A4-tje meeneemt, de 1e ring een wit blaadje, en iedereen bij de staanplaatsen een blauw A4tje meeneemt. En als je misschien een paar extra meeneemt kunnen degenen naast wie jij zit ook meedoen! De A4tjes houden we dan allemaal omhoog tijdens Don’t Forget Where You Belong. Dit zal ons als fans samenbrengen en kunnen we aan de jongens laten zien dat zij ook wel een klein beetje bij ons in Nederland horen!


Doen jullie mee?


’t Streetteam.You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier