Fanboek voor One Direction van de NL fans! DOE MEE! Let's show them some Dutch love!

7:29 PMVera

Hey allemaal!
De laatste keren dat One Direction in Nederland was hebben we de boys verrast met een fanboek en die hebben ze ook gekregen!  De fanboeken waren gemaakt door de fans, voor de boys. En dat willen we dit jaar weer doen! Op 24 en 25 juni komt One Direction met de Where We Are Tour naar Nederland en daar willen we ze graag voor bedanken. 

Wat gaan we doen?
Om te laten zien dat we allemaal weer blij zijn dat One Direction weer naar Nederland komt, willen we de boys laten zien hoeveel de Nederlandse fans om ze geven. Daarom gaan we een fanboek maken met allemaal hartjes! Print onderstaand hartje uit (DOWNLOAD HIER)  op A4 papier (LIGGEND)  en versier alleen de voorkant. We laten de keus helemaal open wat jij erop wilt zetten. Bewerk je het hartje op de computer, maak je er een mooi collage op, twitter naam erop of heb je een bericht voor de boys? Alles mag! Het randje aan de zijkant is er zodat we daar gaatjes in kunnen maken en in een boek kunnen doen. Deze hoef je niet te versieren. Heb je ‘m af?
Heb je het hartje helemaal versierd en is die klaar, dan mag ie op de post! Knip het hartje uit en stuur 'm op naar onderstaand adres: 
1DstreetteamNL
Dorpstraat 32
5993 AP Maasbree


LET OP: Doe er genoeg postzegels op! Laat 'm voor de zekerheid wegen bij het postkantoor. Zo ben je er zeker van dat die goed aankomt bij ons en ben je er zeker van dat ie in het fanboek komt! Plak er desnoods 3 postzegels op. Geen postzegels, is niet in het fanboek! (Anders moeten wij dat allemaal gaan betalen :o)

Je kunt je creatie opsturen tot en met zondag 15 juni. Zo hebben wij nog de tijd om alles in elkaar te zetten en in orde te maken voor het concert.

We hopen dat jullie het een leuk idee vinden. Heb je nog vragen, tweet ons dan op @1DstreetteamNL. Succes!

Liefs,

1D Street Team NL 

You Might Also Like

7 reacties

 1. hii moet het blaadjes over de lengte |__| of over de breedte |_| ??

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. ik denk in de lengte want anders past hij niet :)

   Delete
 2. Leuk idee ik ga zeker mee doen :) Maar hoe willen jullie dat boek aan ze geven dan?

  ReplyDelete
 3. Super leuk idee, ik deed vorig jaar ook mee :) moet je het hartje uitknippen? Xx.

  ReplyDelete
 4. Super leuk!! Mag jr zelf ook een hart tekenen??

  ReplyDelete
 5. Liever niet. Als iedereen dit hartje uitprint hebben we allemaal dezelfde formaat hartjes en dat is makkelijker voor ons om in elkaar te zetten.

  ReplyDelete

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier