Laatste dag om mee te doen: Win de wassenbeelden in jouw huiskamer!

9:40 AMVera


Zoals jullie weten komen de wassen beelden van de jongens naar Madame Tussauds, en kan je ze daar bekijken vanaf 3 juni! Maar je hoeft niet helemaal naar Amsterdam om ze te zien... ze kunnen naar jou toe komen!

One Direction in jouw huiskamer!
Op zondagmiddag 1 juni zullen de 5 beelden in de woonkamer van een Nederlandse Directioner staan! Wil jij dit zijn? Lees dan hieronder wat je moet doen:

Laat door middel van een video of foto op Instagram, óf een video op YouTube zien waarom jij zo graag de beelden bij je thuis wilt hebben. Wees creatief en origineel, en tag het met de hashtag #1DinMijnHuiskamer Vergeet de tag niet!

Je hebt tot dinsdag 20 mei de tijd om iets te verzinnen, want op woensdag 28 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. Dus doe mee, en wie weet zie jij de beelden als eerst, up close and personal voordat de rest van Nederland ze kan zien bij Madame Tussauds!

Klik hier voor alle info: http://bit.ly/QHOet7

Succes!


You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier