1Daily

1Daily Update: #06

4:38 PM1D Streetteam Holland

Hi iedereen!

We zijn er weer met onze 1Daily update! Het is nog 3 weken tot het concert en wij worden toch wel een beetje nerveus nu! Jullie? 

Madame Tussauds - Als je de jongens eerder wilt zien kan dat natuurlijk bij Madame Tussauds! Wij waren vanochtend bij de onthulling van de beelden, en ze zagen er heel goed uit! Als jullie vanavond het Jeugdjournaal kijken zullen jullie vast wel een leuk verhaal horen! De beelden zijn vanaf vandaag tot eind augustus te bezichtigen in Madame Tussauds in Amsterdam :)
Verder zijn de jongens nu de laatste paar optredens aan het doen in the UK. Vanavond hebben ze een show in Edinburgh en dan doen ze drie shows dit weekend in Londen, en een paar van ons zijn erbij!

Vorig weekend waren de jongens te zien in Glasgow tijdens het Radio 1 Big Weekend, en werden ze ook nog geinterviewd door Scott Mills. Bekijk het interview (van 50 minuten!) hier:


Tot de volgende update!

xX Viv

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier