1Daily

1Daily Update: #07

11:16 AMVivian


Hi iedereen!

Oh oh het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste 1Daily Update, maar je moet het ons vergeven: we waren druk bezig met examens en scripties afsluiten en heen en weer reizen...  We waren druk bezig dus! Niet alleen met onszelf, maar ook met de concerten van VOLGENDE WEEK. Over 7 dagen is het zover! Aaaaaaaaah!

Als je dit leest ben je natuurlijk al bekend met de fanacties die we samen met jullie hulp hebben georganiseerd! Vergeet niet om je A4-tjes mee te nemen :) Het wordt echt een success! Ook hebben we een paar tips gekregen van fans die leuke en goedkope oranje accessoires hebben gevonden bij winkels zoals de Xenos en de Action. Tip voor iedereen dus!

Hmm... waar zijn de jongens de laatste tijd mee bezig geweest vraag je? Louis was afgelopen weekend in Amsterdam! Hij werd gespot in de Vans winkel zoals je hier kan zien in de foto rechts. Verder waren de rest van de boys tijdens hun vrije dagen terug naar London gegaan en hebben we een overvloed aan Zayn selfies gekregen. #welike. En nu zijn ze weer in Denemarken waar ze nog één show hebben vanavond. Dan gaan ze naar Parijs en dan.... AMSTERDAM! AAAH!


WHO'S EXCITED! WE ARE!

xX Viv

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier