NIEUWE FANACTIE 24 JUNI!!

12:56 PMsylvana tc

Hi allemaal!

Gisteren hebben wij contact gehad met Mojo concerts (concert organisator), en zij hebben aangegeven dat de fanactie 'Bellenblazen tijdens Happily' helaas niet door kan gaan, het is te gevaarlijk. (bijv. Fans met staanplaatsen kunnen uitglijden).
Wij snappen hun redenen helemaal, en zijn dan ook meteen aan de slag gegaan om een nieuwe, toffe actie te bedenken.
We hebben rekening gehouden met de fanacties waarin de afgelopen weken op gestemd zijn, en daaruit hebben wij de volgende actie gekozen:

A4 papier met daarop de tekst: You Make Us Strong. 
Dit houden wij omhoog tijdens het nummer Strong.

Wij weten dat de actie in eerste instantie inhield om elkaars handen vast te houden tijdens het liedje,
maar wij hebben vernomen dat sommige fans er moeite mee hebben om de hand van een vreemde vast te houden, vandaar.

Wij weten ook dat de A4 papieren op de tribunes niet gelezen kunnen worden door de jongens, maar als zij het bericht op de eerste rijen kunnen lezen en dan door de hele Arena verspreid de papieren zien, komt de boodschap zeker over! 

We hopen dat we in deze 20 dagen zoveel mogelijk fans kunnen bereiken, en dat iedereen zich inzet om deze actie tot een succes te maken!

DOWNLOAD HIER HET A4 BESTAND 

Liefs, 1DstreetteamNL
 

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier