1Daily

1Daily Update: #10

1:27 PMVivian

Hello everyone!

We zijn er weer met de 1Daily Update!

Nu dat het Europese deel van de Where We Are Tour er op zit hebben de jongens 2 weken de tijd om uit te rusten. In augustus beginnen ze met hun shows in Canada en Noord-Amerika. Spannend (voor hun, niet voor ons)!

Wat betekent dit voor de jongens? Dat ze lekker kunnen genieten! Zo is Louis gespot in Portugal omdat de Doncaster Rovers daar een wedstrijd gaan spelen! Of hij zelf mee gaat doen weten we niet, helaas!

Harry en Niall zijn in Londen, en daar genieten ze van zowel de zon, zoals Harry laat zien op deze instagram foto (yes, dat is Niall! #teamnarry)

Liam en Zayn zijn nog niet gespot, maar die zijn waarschijnlijk ook weer terug naar huis om wat tijd door te brengen met hun vrienden, familie en girlfriends oohh....


Het wordt een rustige week, maar dat betekent niet dat wij stilzitten! Sterker nog, wij zijn iets leuks aan het plannen voor de Nederlandse fans.... EXCITING!

Tot de volgende update!xX Viv.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier