1Daily

1Daily Update: #11

11:30 AMVivian

Hello hello!

Daar zijn we weer met onze 1Daily Update! Zo gebeurt er een paar dagen niets, en zo opeens wordt je overvallen met allerlei leuke dingen die de afgelopen paar dagen zijn gebeurd! Let's start! ;)


Ik was rustig een aflevering van Suits aan het kijken was toen de APOCALYPSE begon. En daarmee bedoel ik het verschijnen van de foto's van de bruiloft van Louis' moeder! MANNEN IN PAK: YUMMY. Klik hier voor een overzicht van HQ fotos van  de dag. Iedereen was er behalve Zayn, waar heel veel mensen niet blij mee waren. Hashtag begrijpelijk. Maar we hebben in ieder geval wel kunnen genieten van de rest van de jongens en ughh wij zijn nog steeds niet over de foto's heen... Gelukkig hebben we andere dingen waar we op kunnen concentreren. Ten éérste komen de jongens niet alleen met een make-up lijn uit, parfum #3 komt er ook aan! Zie de video hiernaast :) En..... de DVD die in December uitkomt van de Where We Are Tour komt in oktober exclusief voor 1 weekend in de bioscoop! Op 11 en 12 oktober kan je de Where We Are Concert Show zien in de bioscoop bij jou in de buurt. Tickets zijn vanaf maandag in de verkoop bij de meeste Pathé bioscopen!  De tijden zijn nog niet bekend maar we laten het jullie weten zodra we meer info hebben!


Dat was 'em alweer! Oh ja, jullie weten natúúrlijk al dat het morgen 23 juli is en wat dat betekent... Toch? #4Yearsof1DHolland is what I'm talking about! Als je volledig hebt gemist wat we gaan doen op de anniversary van de band kan je alles hier teruglezen: http://bit.ly/4years1d


Tot morgen jongens, wij hebben er zin in!

xX Viv.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier