1Daily

1Daily Update: #12

12:21 PMVivian

Goedemiddag dames en heren, we zijn er weer met de Daily Update!

Vanaf vandaag gaan de jongens weer beginnen met de WWA Tour! First stop: Canada! Dat betekent dat er binnenkort weer nieuwe filmpjes en gifs zijn van de jongens on stage terwijl ze allerlei gekke dingen en... oja, zingen natuurlijk! Lol.

Wat is er in de tussentijd gebeurd? Sinds de laatste update zijn we allemaal hopelijk een beetje gekalmeerd (die foto's van de bruiloft waren heeeeel intens).

Niall is naar de Harry Potter Studio tour gegaan in Londen, en heeft daarna blijkbaar een marathon gehouden! Hij heeft alle films gezien en was een beetje obsessed geworden, haha! Liam is gespot op een boot in St. Tropez terwijl hij op vakantie was met Sophia en oa ook Andy (zijn BFF). Harry was eerst in Idaho voor een golf tournament en is daarna naar LA gegaan waar hij was gespot op zijn motor..... broom brooooom.

Meestal zien we Louis wel out & about en blijft Zayn achter de schermen, maar deze vakantie is het juist andersom! Tommo is niet of nauwelijks gezien, terwijl Zayn gisteravond nog uit eten was gegaan bij Chiltern Restaurant! Verder is hij af en toe gaan chillen met Naughty Boy, de producer van één van de liedjes voor het nieuwe album!

Nog een paar andere updates:


  • De tickets om de WWA Tour film te zien in de bioscoop zijn al in de sale gegaan! Als het goed is kan je de film zien in onder andere Pathé, Utopolis, JT Bioscopen, Foroxity en nog een paar anderen! Houd je lokale bios in de gaten, of bel/tweet ze als je het niet zeker weet.
  • Maak kans om de jongens te ontmoeten in MIAMI! Deze wedstrijd, opgezet door Prizeo, is wereldwijd, wat betekent dat je vanuit Nederland gevlogen wordt naar Miami als je wint! Doneer en doe mee!
  • De winnaar van de #4Yearsof1DHolland actie wordt volgende week bekend gemaakt! Er zijn zoveel inzendingen.... ongeloofelijk! Keep your fingers crossed!

Tot de volgende update!


xX Viv.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier