Poll

POLL UITSLAG #5 - Welke merchandise heb jij van One Direction?

8:02 PM1D Streetteam Holland


Hey allemaal!

Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe poll. Afgelopen week konden jullie stemmen op de volgende poll:
Welke merchandise heb jij van One Direction?
One Direction heeft veel merchandise op de markt. Van kalenders tot tape. Een zingende tandenborstel tot boeken. Maar wat heb jij nou eigenlijk met de boys gezichten erop? Check hieronder de uitslag


Nou, dat gaat allemaal gelijk op. Lang niet alle merchandise staat hiertussen, want dan zou de lijst heel lang zijn. Posters en tijdschriften staan stipt op 1. Koop jij dan alle tijdschriften waar een poster in zit? Parfum komt op de tweede plaats. Heb jij ze alle drie? Het is leuk om te lezen dat merchandise nog steeds verkocht maar ook vooral gekocht wordt.

Nieuwe poll:

Ook deze week hebben we een nieuwe poll. We krijgen heel vaak de vraag of we een fanmeeting willen organiseren voor de fans. Ons lijkt dit ook leuk om te doen. Om een overzicht te krijgen of er inderdaad een fanmeeting moet komen hebben we de volgende poll:

Moet er een One Direction fanmeeting komen?

Laat in de comments hieronder achter waar jij graag de fanmeeting wil houden en wat je op een fanmeeting doet. 
Je kunt tot zondagavond stemmen op de poll rechts op onze website. 

Tot volgende week!

You Might Also Like

5 reacties

 1. Amsterdam :)
  Kletsen,groepsfoto,spelletjes enzo

  ReplyDelete
 2. Rotterdam of Den Haag :)
  Een stad die iedereen kent en goed te bereiken is dus.

  ReplyDelete
 3. Rotterdam
  Groepsfoto, bv posterruil ofzo, quiz

  ReplyDelete
 4. eerst verzamelen bij het Centraal Station in Den Haag daarna kunnen we misschien daar meteen naar de Starbucks elkaar leren kennen. Daarna kunnen we de stad in samen gezellig en natuurlijk nog wel ff langs de claires om iets van de boys te kopen

  ReplyDelete
 5. En dan als afsluit misschien naar de Mac ofzo en natuurlijk moeten we niet vergeten om selfie's te maken!

  ReplyDelete

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier