#PROJECTNOCONTROL !

8:04 PMVivian


OP 17 MEI DOEN 1D FANS WERELDWIJD MEE AAN #PROJECTNOCONTROL !

Huh, wat? 

Omdat de fans iets speciaals willen doen voor onze fandom, en sinds het bijzonder rustig is op muziek-gebied van One Direction, doen we mee met het wereldwijde project van No Control! Op zondag 17 mei  willen wij zowel het geweldige lied als dit album ontzettend hard gaan promoten. 


Klinkt interessant.... wat gaan we doen?

In principe willen wij No Control gewoon overal trending maken. Dit proberen wij zowel online te doen op social media maar ook offline, zodat we No Control op de radio kunnen gaan horen!

Oke ik doe mee! Uh.... hoe doe ik precies mee?

Simpel! Omdat er zo veel verschillende manieren zijn om mee te doen hebben wij ze op een rijtje gezet. En oh, houd deze site in de gaten, want als we nieuwe manieren hebben gevonden zullen wij deze erbij zetten.

Thunderclap
Je kan via Thunderclap dit bericht verspreiden via je Twitter, Tumblr en Facebook

Spotify
Om het trending te maken kan je zo veel mogelijk luisteren naar No Control op Spotify. Klik hier om hem gelijk te vinden en zet hem desnoods op replay!

Shazam
Terwijl je het liedje non-stop aan het luisteren bent op Spotify kan je hem ook Shazam'en! Dit is ook een manier om hem te laten trenden. 

iTunes
Natuurlijk kunnen we iTunes niet vergeten! Heb je toevallig €1,29 over op je rekening? Koop hem dan via iTunes! Natúúrlijk heb je No Control al gekocht, maar je kan hem nog een keer kopen (op het Deluxe album, bijvoorbeeld, of op het normale album als je de Deluxe versie heb gekocht). Alle kleine beetjes helpen!
Klik hier en hier om No Control op iTunes te kopen. 

Radio
Dit is waarschijnlijk het meest belangrijke middel wat we hebben! We gaan No Control zo veel mogelijk aanvragen bij de radio stations! Hieronder weer een volledig schema voor de zondag:

08:00-12:00 Tweet @JensTimmermans
12:00-15:00 Tweet @Labrando
15:00-18:00 Tweet @BarryPaf
18:00-21:00 Tweet @NoorlanderEdwin
21:00-00:00 Tweet @IvoVanBreukelen

10:00-13:00 Tweet @KoenHansen
13:00-16:00 Tweet @ErikvanRoekel
16:00-19:00 Tweet @JoeyvdVelden
19:00-21:00 Tweet @MichielJurrjens
21:00-00:00 Tweet @MariekeElsinga

Probeer verder ook nog: 
3FM & Slam!FM 


Houd ten slotte deze pagina de komende dagen én zondag in de gaten voor updates!



Doe je mee?

Groetjes,

't  Streetteam


You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier