Gezocht: Nieuwe Street Team leden!

1:21 PM1D Streetteam Holland


We are looking for you!

Hey allemaal!

Zoals jullie weten zijn we op dit moment met z'n vieren in het One Direction Street Team. (Vera, Vivian, Sylvana en Manon). Binnenkort zullen er twee van ons de komende tijd afwezig zijn en daarom zijn wij op zoek naar versterking.

Wij verwachten van jou dat je veel tijd en energie in het team steekt. Je helpt mee met nieuwe acties te bedenken, updaten van onze blog maar ook de fans up2date te houden met het laatste nieuws en vragen te beantwoorden. Wij zoeken dus iemand die creatief is en die goed in een team kan werken. 

Zie jij dit wel zitten en wil je ons team versterken? Geef dan antwoorden op de volgende vragen en wie weet hoor jij dadelijk bij het One Direction Street Team van Nederland. 

Je hebt tot 25 juli de tijd om je inzending in te sturen. 

Liefs,

't Street Team

(p.s.: zie je de vragen hieronder niet? Klik dan op deze link)

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier