#5YearsOf1DNL : Made In The AM Release Party

4:08 PM1D Streetteam Holland


ONE DIRECTION HOLLAND PRESENTS : THE MADE IN THE A.M. RELEASE PARTY!


Op woensdag 11 november is er in de Melkweg in Amsterdam de 'Made In The A.M Release Party'! Tijdens dit supergave event zullen we met 1500 1D fans terugblikken op de leukste momenten van het One Direction tijdperk. Maar we blijven niet in het verleden, we gaan ons natuurlijk ook richten op nu en de nabije toekomst! Zo hebben we nieuwe liedjes van het album (aaaah!), een super exclusief interview met Harry en Niall voor de Nederlandse fans (AAAAH!!) en nog allerlei andere leuke verrassingen....

Gaaf! Ik wil hier naartoe! 

I KNOW RIGHT?! Oké, er zijn 3 manieren om kaarten voor de Release Party te winnen:

BOL.COM

Reserveer vóór 4 november het album, en stuur de bestelbevestiging naar prijsvraag@bol.com en maak kans op 2 tickets. Daarnaast maak je kans op één van de 50 originele One Direction T-shirts. Ook als je je album al eerder hebt gereserveerd kan je nog deelnemen door je bestelbevestiging te sturen. Indien je eerder hebt deelgenomen aan de T-shirt actie maak je al kans op de tickets voor de releaseparty. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

HASHTAG

Deel jouw favoriete One Direction moment via de hashtag #5YearsOf1DNL. Dit kan met een foto, filmpje of een leuk verhaal. Dit kan via zowel Twitter als Instagram. De leukste, mooiste en grappigste herinneringen worden uitgekozen. Op 6 november om 16:00 worden de winnaars bekend gemaakt op de Facebook pagina.

HITKRANTDus, doe je mee? ;)

Veelgestelde vragen:


Komen de jongens ook?
-Nee, de jongens zullen niet aanwezig zijn op het event.

Hoe oud moet je zijn? / Is er een leeftijdslimiet?
-Er is geen leeftijdslimiet, iedereen is welkom!

Tot hoelaat duurt het event?
-De winnaars krijgen alle informatie opgestuurd over het event. Maar maak je geen zorgen, als je wint ben je voor je bedtijd thuis ;)

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier