News about the bol.com action (dutch fans)

4:48 PMCecile

Vandaag kunnen we een leuk extraatje bekend maken: Als je kaarten wint voor een concert in Engeland in de Bol.com actie, mag je ook persoonlijk de jongens even gedag zeggen in een Meet & Greet!. Ook als je de cd al bij Bol.com hebt gekocht de afgelopen weken, maak je hier kans op. De actie loopt nog tot en met 5 December, daarna worden door Bol.com de winnaars gekozen.

In short in english: If you win the tickets from the bol.com competition, you also get a meet & greet with one direction :)

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier