nu.nl - Britse boyband One Direction mag naam behouden #fb

7:17 AMUnknown

LOS ANGELES - De Britse boyband One Direction mag zijn naam behouden. Het geschil met een Amerikaanse punkband uit Californië met dezelfde naam, is geschikt.

De Amerikanen zullen voortaan optreden onder de naam Uncharted Shores.
Dat maakten beide groepen maandag bekend in een gezamenlijke persverklaring. Daarin valt op te maken dat iedereen tevreden is over de oplossing. Naar verluidt heeft het management van de populaire Britse jongensgroep diep in de buidel getast om de kwestie op te lossen.

De Britten zijn erg populair in de Verenigde Staten. Hun plaat Up All Night was het eerste debuutalbum van een Britse band dat op nummer een binnenkwam.
Het voormalige One Direction uit de Verenigde Staten trad ook wel aan als One Direction US, om verwarring te voorkomen. De nieuwe bandnaam is ontleend aan hun gelijknamige album Uncharted Shores.

Source

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier