Harry Styles had gasten in tranen op zijn moeder bruiloft met zijn emotionele toespraak

11:02 PMLuna Scheep

We vonden het al niet gek dat vrouwen over de hele wereld vallen voor de charme van Harry Styles - maar insiders op zijn moeder bruiloft hebben gezegd dat zijn toespraak sommige gasten in tranen bracht.

Harry's moeder trouwde die dag met haar partner Robin Twist, met wie ze al een lange tijd een relatie heeft, maar ondanks dat het haar grote dag was, waren alle ogen gericht op Harry en hij stelde zeker niet teleur! Harry nam de taken van getuige goed op zich.

Na de officiële plechtigheden was het tijd voor de toespraken. Harry bracht de gasten zowel aan het lachen en huilen met zijn toespraak. De eigenaar van het restaurant waar het huwelijk plaats vond  zei: "zijn toespraak was zeer geestig. Hij had iedereen brullende van het lachen. En het was zeer emotioneel — mensen waren in tranen. Hij komt over als een zeer intelligent, boeiende jonge man. Hij schreef de toespraak zelf en het duurde rond tien minuten." Hazza is duidelijk niet alleen een mooi gezicht!

-- bron heatworld.com --

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier