Harry verraste zijn moeder met een huwelijksreis van 15.000 pond.

12:37 PMLuna Scheep

Harry styles heeft zijn moeder verrast door haar en haar nieuwe man een huwelijks reis van 15.000 pond aan te bieden.

De One Direction ster was getuige bij het huwelijk van zijn moeder en haar vriend Robin eerder deze maand. Het feestje werdt gegeven bij een lokale kroeg en ookal was het een klein feestje, was de 19-jarige vast besloten om zijn moeder te trakteren.

"Harry betaalde voor de beveiliging voor als er fans op kwamen dagen. Hij wou dat die dag zou draaien om zijn moeder". Vertelde een bron aan Heat Magazine." Hij betaalde ook een huwelijksreis naar Seychelles, waar Anne en Robin later dit jaar heen zullen gaan, vermoedelijk koste die reis 15.000 pond."

Rond 100 mensen waren uitgenodigt voor de trouwerij, de receptie duurde ongeveert tot 3 uur 's nachts. Bandleden Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne and Louis Tomlinson waren niet aanwezig bij de trouwerij, maar hebben een gigantisch boeket gestuurd naar Anne om te laten weten dat ze aan haar dachten.

"Harry bood aan de hele trouwerij te betalen, maar Robin stond er op dat hij het zelf betaalde", vertelde de bron verder. "Ten slot van rekening is hij al bij Anne sinds Harry 7 was."

"Harry had wel een aantal andere verassingen in petto, zoals een klassieke oude Bentley en dozen vol met flessen goed gerijpte champagne".

-- bron www.independent.ie --

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier