Jay McGuiness van The Wanted schept op dat Max George, Zayn Malik zou kunnen verslaan.

3:25 PMLuna Scheep

De Boyband vete gaat door als 1D grap over hun enorme succes: "Wij hebben het te druk om te vechten met onze rivalen".

The Wanted en One Direction hebben de strijdbijl nog niet echt begraven, in feite staat The Wanted Jay McGuiness achter zijn medebandlid Max George in een stijd tegen Zayn Malik van One Direction.

Jay verteld: "We zijn geen vrienden met One Direction, we hangen niet met ze rond of zo. Ik wed dat Max zou winnen van Zayn in een gevecht. Hij heeft goede vechttechnieken en krijgt niet snel blauwe plekken. Ik heb hem een keer gezien in een onenigheid met een taxichauffeur."

Jay rekent af met zijn eigen spelplan om de boyband vete te temperen door er aan te toe te voegen: "Ik maak me geen zorgen over een gevecht met One Direction, ik probeer me waardig stil te houden, zoals de Koningin."

Zij zegt: "Nooit ontkennen, nooit bevestigen".

One Direction werden een tijdje terug uitgedaagt voor een gevecht in de ring met The Wanted.

Maar in plaatst van hun strijd uit te vechten in de ring met gigantische handschoenen om hun baby handen, hebben de voormalige X factor sterren hun rivalen geplaagt door te zeggen dat ze het gewoon weg te druk hebben.

En een van de aanstichters van de vete Zayn Malik heeft onthult dat hij al heeft aangeboden het uit te vechten met Max George, maar die heeft verstek laten ga toen het aanbod op tafel lag.

Zijn comentaar is waarschijnlijk niet om de vijandelijkheid tussen de groepen te verminderen, terwijl Louis Tomlinson - die zich vaak uit op twitter - beweert dat ze niet het niet zo erg is als het lijkt.

Maar misschien willen ze gewoon een punt zetten achter de 'bitch fight' met One Direction aangezien het nogal saai wordt.

De twee banden hebben stiekeme en niet zo stiekeme uitingen gedaan naar elkaar over twitter en in verschillende interviews.

Het is al op het punt gekomen waarop Tom suggereerde dat ze het maar eens moeten uitvechten in de ring.

Het klinkt als een goed idee om het uit te vechten, maar wie zit er nu te wachten op een gevecht tussen tien jongens die elkaar alleen maar op de armen slaan. Realistisch gezien gaan ze toch niet voor het gezicht en het haar.

-- bron mirror.co.uk ---

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier