One Direction: Zayn Malik verliest veel gewicht

2:44 PMLuna Scheep

Het ziet ernaar uit dat de druk van internationale popster zijn tol begint te eisen bij zanger Zayn Malik. De 20 jarige Brit ziet er uit alsof hij heel veel gewicht is verloren, en dat terwijl hij al zo dun is. Een bron vertelt aan US-Weekly dat dit waarschijnlijk komt door het drukke schema en stress.

"Hij heeft heel veel gewicht verloren," vertelt de bron."Hij is net begonnen met gezond eten en trainen in de sportschool. Terwijl hij nog nooit eerder had getraind. Hij wil wat definitie."

(Inderdaad, Malik twitterde laatst over genieten van een voedzame snack. "Denk dat ik wat weetabix met banaan ga eten," schreef hij op 2 juni)

"Hij is altijd al de dunste van de band geweest, natuurlijk."voegt de bron nog toe," maar ik denk dat hij veel rond rent en gestresst raak, en daarbij zijn gezondheid niet op de eerste plek zet."

Veel rond rennen is nogal zwak uitgedrukt. De Britse-teen idool - samen met zijn medebandleden Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan en Louis Tomlinson - is non-stop bezig met de One Direction Take Me Home Tour 2013, die afgelopen donderdag begon in FT. Lauderdale.

In de aankomende drie maanden alleen al doen ze meer dan 35 shows over heel Amerika. Ook doen ze nog video shoot en promotie verschijningen voor hun nieuwe film This is Us die later dit jaar uitkomt.

-- bron US-Weekly --

You Might Also Like

1 reacties

  1. Haha kom op mensen, zo overduidelijk hoe dit stukje tekst is geschreven, alleen maar om nu iedereen er zo overbezorgd op te laten reageren.. Ik geef toe dat ze een heel druk programma hebben maar je moet wel gewoon weten dat ze een heel goed team om hun heen hebben, en dat er heel goed op hen 'gepast' wordt. Zayn weet ook hoe dat hij op zichzelf moet letten. Verder, de jongens willen dit ook, ze gaan echt niet stoppen met touren ofzo, want dat vinden ze veel te leuk. Als wij nu zo gaan lopen doen als : ze werken veel te hard" dan werkt dat ook niet, want dan keren zelfs de fans zich tegen hen.. En bovendien, als ze zich een paar weken terug zouden trekken en niks laten weten, en hun rust nemen zoals mensen willen, dan zijn er ook sws onwijs veel mensen die gaan zeiken dat ze de fans te weinig aandacht geven, blablabla, dat ze niet dankbaar genoeg zijn. Dus kom op, shhhh, het komt allemaal goed, laat het gaan zoals het gaat, en zelf niet te veel proberen de baas te spelen over de jongens, en denken het beste weten. Wij, en iedereen om de jongens heen, willen allemaal het beste voor de jongens

    ReplyDelete

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier