1Daily

1Daily Update: #04

2:46 PM1D Streetteam Holland

Hi iedereen!


Daar zijn we weer met onze 1Daily update!Groot nieuws voor alle Directioners in Zuid-Afrika, Australië en Zuidoost-Azië: de jongens komen langs om te touren! Vanaf februari 2015 beginnen ze met hun On The Road Again Tour. Wij moeten nog even wachten wat betreft nieuwe tourdates, maar dat maakt niet uit want....

Over 5 weken zijn ze al in Amsterdam! AAAAAH! Kunnen jullie je nog herinneren dat het meer dan 200 dagen was? Nu zijn het er nog maar 35!

Hopelijk hebben jullie ook gezien dat de fanacties nu eindelijk bepaald zijn!

Klik hier om te lezen wat er gaat gebeuren.

We hebben ook al wat klachten gekregen over waarom de acties zo gepland zijn op die specifieke dagen, maar het concept is heel simpel: Jullie als fans hebben gestemd en hebben deze twee acties uitgekozen. Omdat op 24 juni de meeste fans komen, doen we op 24 juni de actie die de meeste stemmen heeft gekregen. Daarom blijft bellenblaas op de 24ste staan en rood-wit-blauw op woensdag de 25ste. Dit is wat de meerderheid van de fans willen, en zoals altijd: de meeste stemmen gelden.

Als laatst nog even een kleine melding: waarschijnlijk wordt er deze week wat minder geupdate. Een deel van het streetteam gaat namelijk naar Ierland en de UK! Dat klopt, we zitten de komende dagen verspreid over Londen en Dublin voor ondere andere de Where We Are Tour en de voetbalwedstrijd van Niall (met Liam en Louis)! Duimen voor goed WiFi dan maar, en misschien krijgen jullie wel een paar exclusieve foto's te zien!
Tot de volgende update!

xX Viv

You Might Also Like

2 reacties

  1. ben zo jaloers dat jullie naar die wedstrijd gaan ik wil ook maar moet naar school��

    ReplyDelete
  2. Aaaah have fun there!! So happy for you guys xxxxx

    ReplyDelete

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier