1DilemmaDinsdag

3:00 PMsylvana tc

Hey Dutchies!
We hebben besloten om een aantal vaste topics in de week te gaan doen. Op vrijdag zijn we al begonnen met de creatieve creaties van onze kant, waarbij er elke vrijdag bijvoorbeeld een header voor twitter, of een achtergrond voor op je telefoon wordt gemaakt! Daarnaast zijn er al een aantal 1Daily Updates geplaatst waarbij we jullie op de hoogte houden van het nieuws rondom de boys.
Vanaf vanavond weer een nieuw onderdeel:
Om 20.00 beginnen we.
Het is de bedoeling dat je uit 2 stellingen kiest die natuurlijk met One Direction te maken hebben! Je kunt er met je mede fans over discussiëren, en als je je keuze uitlegt retweeten wij jouw tweet misschien wel!
Even een voorbeeld:
1. één concert naar 1D en dan vooraan staan
Of
2. Meerdere concerten van 1D gaan en niet vooraan staan.
Kies nummer 1 of 2 en leg jouw keuze uit!
Je kunt natuurlijk altijd reageren op de keuze van andere Directioners!
We hopen dat het een succes wordt!
Liefs, het Streetteam.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier