1Daily

1Daily Update: #08

2:25 PMVivian


Hi iedereen!

Daar zijn we weer met onze 1Daily Update :)

Om nog even terug te gaan naar 24 en 25 juni: we willen iedereen die mee heeft gedaan met de acties nog even bedanken! Het waren 2 geweldige concerten dankzij iedereen enthousiasme! Hopelijk wordt het de volgende keer nog leuker dan dat het al was!

Na de tours zijn de jongens naar Italië gegaan en hebben ze daar nog meer opnames gemaakt van de concerten, en die worden uiteraard gebruikt in de Where We Are Tour DVD die in december uitkomt. Daarnaast gingen ze naar Duitsland en hebben ze 2 intens natte concerten gehad in Zwitserland en Italië. Not that we mind, heb je de foto's gezien van die shows? Héééérlijk.

Twitter Drama
En yes natuurlijk is het ook niet stil geweest op Twitter. Onlangs heeft Liam (weer) aan een paar fans gevraagd of ze konden stoppen met haat sturen naar anderen omdat er haat naar hem werd gestuurd. Niet te geloven dat mensen dat doen...

En dat was niet alles wat er op Twitter was gebeurd. Harry had per ongeluk iets gefavorite wat helemaaaaal niet de bedoeling was. Het was nogal pornografisch, maar gelukkig ontdekte hij in de ochtend de fout. In plaats van 18+ fotos heeft hij nu heel veel fotos van puppies en kittens in zijn favorieten gezet. Gelukkig kunnen de meeste van ons er wel om lachen!

Tot de volgende update!
xX Viv

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier