1Daily

1Daily Update: #09

12:00 PMVivian


Goedemiddag iedereen!

Happy birthday !
Onze felicitaties gaan uit naar Mr. Josh Devine, want de drummer is alweer 23 jaar oud vandaag! Hebben jullie hem al gefeliciteerd? Klik hier voor zijn Twitter :)
Daarnaast is Ashton (van 5SOS, maar dat wisten jullie probably al), ook 20 geworden op maandag, en hebben Niall en Liam het samen met hem gevierd! In Barcelona natuurlijk, want daar hadden ze afgelopen dinsdag een show!
Oh, by the way, we krijgen af en toe best wel veel vragen over 5 Seconds of Summer. Maak je geen zorgen, we zijn allemaal wel fan van die 4 boys, maar er is een speciaal streetteam voor 5SOS die jullie vragen vast veel beter en duidelijker kan beantwoorden! Dus volg @TeamNL5SOS op Twitter (en op ask.fm) voor al jullie info over 5 Seconds of Summer!

Terug naar onze boys! De jongens zijn vandaag vrij en hebben morgen en overmorgen 2 shows in Madrid. Wij lazen dat er een paar Dutchies in het publiek zullen zijn dus die wensen wij alvast veel plezier!Tot de volgende update!

xX Viv

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier