1DstreetteamNL en @wassenbeelden presents.. 10 EURO KORTING OP JE MADAME TUSSAUDS KAARTJE!

6:36 PM1D Streetteam Holland


Hey allemaal!
De zomervakanties zijn begonnen en dat is de perfecte tijd om naar Madame Tussauds in Amsterdam te gaan om de wassenbeelden van One Direction te bezoeken.

Nou hebben wij goed nieuws voor jou...
In samenwerking met Madame Tussauds krijg je nu 10 EURO KORTING op je entree bewijs voor Madame Tussauds als je een kaartje koopt v ia deze link >> HIER <<

De wassenbeelden zullen er nog blijven staan tot 28 augustus, dus wees nog snel! Maak een mooie groepsfoto met de boys, een selfie met je fave... het kan dan allemaal!
Have fun!

Liefs,
't Street Team.  

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier