4 Years of 1D Holland - Wedstrijd!

9:17 PMVivian

Hi iedereen!

Welkom bij de #4Yearsof1DHolland wedstrijd! Op deze pagina komen op 23 juli 5 verschillende spelletjes te staan. Vul de goede antwoorden in op het antwoordenblad wat je [HIER] kunt downloaden. Stuur jouw antwoordenblad volledig ingevuld naar onedirectionholland@gmail.com met als onderwerp  ‘4YearsOf1DHolland Wedstrijd’. Inzenden kan tot 24 juli 12.00 en de winnaar krijgt binnen 2 weken bericht!

De hoofdprijs bestaat uit:
1x2 kaarten Madame Tussauds
1x CD Midnight Memories
1x DVD 100% One Direction
1x DVD Up All Night Tour - Live
One Direction posters
One Direction merchandiseDe wedstrijd is voorbij! De winnaar wordt binnen 2 weken bekend gemaakt op onze Twitter en via de e-mail.

Groetjes,

't Streetteam.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier