#4Yearsof1DHolland

9:17 PMVivian

Hi iedereen!

Zoals jullie weten bestaat One Direction op woensdag 23 juli 4 jaar! En dat gaan we met zijn allen samen natuurlijk uitgebreid vieren!

Wat gaat er precies gebeuren?
Op woensdag 23 juli gaan wij van 09.00 tot 23.59 terugblikken op de leukste momenten van One Direction! Elk uur wordt anders, en we gaan helemaal terug in de tijd: van de video diaries van X-Factor uit 2010, leukste twitcams, mooiste liedjes van Take Me Home, naar Madison Square Garden, 1D Day helemaal tot aan de Where We Are Tour – om maar een paar voorbeelden te noemen! En we hopen dat jullie meedoen natuurlijk!

Hoe doe ik mee?
Simpel: op woensdag gebruiken we de hele dag de hashtag #4Yearsof1DHolland.  Op onze Twitter en Tumblr posten wij alle leuke foto’s, filmpjes en andere leuke herinneringen. Heb jij nog leuke herinneringen, grappige verhalen, filmpjes of foto’s die gedeeld móeten worden? Dan kan jij ze hier inzenden, of tweetten met de hashtag! Wij houden alles natuurlijk goed in de gaten, want elk uur geven aan de leukste inzending een gave prijs weg! Ja, je las het goed: ELK UUR EEN PRIJS!

Prijzen? Wat voor prijzen?!
Ja… dat blijft nog een verrassing! Ook hebben we een extra wedstrijd opgezet in samenwerking met Sony Music Nederland en Madame Tussauds. Als je daaraan meedoet maak je zelfs kans op een hoofdprijs! Klinkt goed toch?

[KLIK HIER VOOR DE WEDSTRIJD]

Zoals jullie lezen wordt het een echte feestdag! Doen jullie mee?

Groetjes,


’t Streetteam.

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier