Dutch One Direction Fans - WE NEED YOU ON TWITTER! #1DNL

8:12 AM1D Streetteam Holland


Hey Dutchies,

Twitter komt met toffe 1D emoji's die je kunt gebruiken op twitter. Als je de tag's #1DLouis, #1DNiall, #1DHarry, #1DLiam, #1D en #MadeInTheAM tweet, verschijnen er leuke emoji's achter de tag.

Twitter is met een wereldwijde competitie gekomen om te kijken wie het meeste over One Direction kan tweeten in 24 uur. Ze doen dit om de release van 'Made In The AM' te vieren. Daarom kijken ze dit weekend welk land het meeste over One Direction tweet.

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen zodat Nederland in de top10 komt te staan van landen die het meeste over 1D tweet. De bedoeling is dat je in alle tweets de tag #1DNL gebruikt. Je tweet wordt dan toegevoegd aan de tweets. Er wordt live bijgehouden welk land het meeste tweet.  Volg de live blog HIER. Dus we gaan ervoor zorgen dat wij eindigen in de top10.

Houd daarom onze twitter @1DstreetteamNL in de gaten - waar jullie mee kunnen doen om te helpen!
We hebben nog tot woensdag 01:00 de tijd.

ARE YOU IN?

Liefs,

1D Street Team NL
Vera, Vivian, Shelley, Eline en Sylvana

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier