#MITAMPromoNL - The only way, is the Dutch way!

8:09 AM1D Streetteam Holland


Hey Dutchies!

Vandaag is het album vijfde album van One Direction  'Made In The A.M' uitgekomen (AAAAAH!!!)
Omdat dit het laatste album is voordat onze boys even een welverdiende break nemen, willen we dit album bovenaan in de charts lijst krijgen. Zo laten we 1D zien dat de Nederlandse fans ze supporten. Dus wat gaan we doen?

Spread the word!
In samenwerking met @MITAMPromoTeam gaan we de straat op om het album te promoten. 

We hebben een poster/flyer die je kan uitprinten. Hang deze voor je raam, plak 'm op school, deel ze uit op straat of doe ze bij jouw in de buurt in de brievenbus ;-) Maar we gaan ervoor zorgen dat HEEL NEDERLAND weet dat 'Made In The A.M' uitkomt. Maak foto's van waar jij je poster hebt opgehangen en deel die op Twitter of Instagram met de hashtag #MITAMPromoNL
Onder de inzendingen kiezen wij willekeurig iemand uit die een wint prijs! (Winnaar wordt over 2 weken bekend gemaakt)Let's show 1D some love!

Ook willen we graag aan 1D laten zien hoe veel Nederlandse fans het album hebben gekocht. Maak daarom een selfie met het album en submit die op onze tumblr pagina. Onder alle inzendingen kiezen wij willekeurig iemand uit en die wint een 1D prijzenpakket! (Winaar wordt over 2 weken bekend gemaakt)


Oh en niet vergeten!!!!!
Wist je dat streams op Spotify heel belangrijk zijn? Zet daarom 'Made In The A.M' lekker op repeat terwijl je aan het flyeren bent! Luister naar het nieuwe album HIER op Spotify. Mocht je geen Spotify hebben dan kan je het album nog altijd kopen op iTunes. Dat kan HIER. En wil je heel graag het fysieke album hebben? Dan bestel je het album op Bol.com HIER

Verder komen we met nog meer leuke acties om het album te promoten, dus houd onze pagina in de gaten. 

We hopen dat iedereen mee helpt met 'Made In The A.M' op #1 te krijgen. 
Wij hebben er in elk geval zin in!

Liefs,

1D Street Team NL
Eline, Shelley, Sylvana, Vivian en Vera

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier