Dutchies: New Mission: Take Me Home #1

10:21 AMVera

Vanaf morgen kunnen wij het nieuwe album van One Direction 'Take Me Home' bestellen op iTunes.
We willen natuurlijk de boys laten zien dat er genoeg fans hier in Nederland zijn en gaan dus proberen om het album #1 te krijgen en daar hebben we jullie hulp bij nodig!


Pre-order op iTunes!

1. Zorg dat je op je computer het programma iTunes hebt (kun je downloaden via internet) en een iTunes account dan aanmaakt. (heet ook wel Apple id) – Heb je die nog niet dan kan je er eentje aanmaken op deze site: https://appleid.apple.com/cgi-bin/WebObjects/MyAppleId.woa/. Vraag eventueel je ouders om mee te helpen.

2. Op je iTunes account moet je geld zetten. Je kunt in winkels (zoals de Free Record Shop) iTunes opwaardeer codes kopen waarmee je geld op je iTunes account kunt zetten. Van dat geld kunnen we de nieuwe single voorbestellen. (je kunt ook online een opwaardeer code voor iTunes kopen: http://www.itunescode.nl/eu-itunes.php)

3. Om je code in te wisselen klik je op de iTunes Store en ga je naar de homepage van iTunes Store. Dan verschijnt er rechts een menu ‘Snelkoppelingen’ daar klik je op ‘Wissel in’. Dan verschijnt er een nieuw venster waar je je code kan inwisselen en zo dus geld op je iTunes account zet.

Heb je al een iTunes account:

Klik op deze link: http://bit.ly/1DTMHINL die gaat gelijk door naar het bestellen.

Bestel 'm op bol.com:


Je kunt het album ook bestellen op bol.com. Je krijgt het album dan thuisgestuurd.
Klik op de link en je gaat naar de bol.com website http://bit.ly/1DTMHBNL

Heb je vragen dan kun je ons altijd een tweet sturen naar @1DstreetteamNL op twitter.

Liefs,

1D Street Team NL

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier